Prof.Dr. Korhan Taviloğlu
 

Geri Git   Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu > GenelCerrah.com Forumları > Diğer Konular

Diğer Konular Forumda bulamadığınız diğer konular hakkında herşeyi sorabileceğiniz bölüm

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 15-03-2013
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 914
Standart Apandisit ameliyatı sonrası devam eden karın ağrısı

hocam iyi geceler.ben eylül ayının 13ünde apandisit ameliyatı oldum.yaklaşık 6 ay oldu vede benim dikiş bölgemde çok ciddi ağrılar devam ediyor.ameliyat olduğum hastaneye gidiyorum bir takım tetkikler yapılıyor vede hiç bir tanıya rastlanmıyor.en son mart ayında kolonoskopiye girdim cerrahım dedi ki eğer bundada bi sonuç elde edemezsek en son çare açıp öyle bakıcaz.her neyse hocam kolonoskopiye girdim bağırsak içinde ameliyattan kalma gaita varmış onu suyla temizlemişler ve apandisitin alındığı yerde ciddi bi iltihaplanma varmış.ben bu sonucu aldım cerrahıma götürüp gösterdim elle muayne etti ameliyat bölgeme bastırdığı anda ağrım arttı yerimden fırladım yani daha sonra cerrahım dediki birde ince bağırsakta crohn u araştıralım dedi entrografi (mr)verdi vede ben dün girdim mr a yarım saatten fazla kaldım içeride.yani hocam ben çok kötü durumdayım ağrım sağ alt karın bölgesinde çok şiddetli oluyor.ilk bıçak gibi saplanıyor sonra yerini şiddetli sızlamaya bırakıyor içten.hatta bu durum yüzünden hastanedeki dr.lar bile dalga geçiyor ikinci apandisitimi yaratıyosun diye.yani hocam sorunum çok büyük resmen bu ağrılar hayatımı ızdıraba çevirdi bide üstelik ağrı sağ ayağıma kadar vuruyor üzerine basamıyorum 5 aydır araştırılıyor bir sonuç çıkmıyor sizce bunun sebebi nedir yalvarıyorum bana bir yol gösterin inanın bıktım artık gerçekten lanet ediyorum o ameliyatı olduğum güne lütfen sizden acil cvp bekliyorum yalvarıyorum size bna yardımcı olun lütfen hocam..
iyi geceler.
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 15-03-2013
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,204
Standart

Geçmiş olsun, apandisit ameliyatı sonrasında devam eden karın ağrısı sorununuz mevcut. Öncelikle, Crohn hastalığı şüphesi olmuş ve sonradan sanırım bağırsak yapışıklığı düşünülerek enteroklizis tetkiki istenilmiş. Bu kadar uzun süreli ve karmaşık sorunların varlığında size sanal ortamda bir çözüm üretilemez. İkinci görüş almak için kolorektal cerrahi ve proktoloji ile ilgili tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri gerçekleştiren ekibimizden yardım almak isterseniz, randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
https://www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 30-01-2017
Junior Member
 
Giriş tarihi: Jan 2017
Mesajlar: 1
Standart Aynı sorunu yaşıyorum lütfen acil yardım

merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş ama bu yazınızdan sonra teşhis kondu mu . aynı problemleri yaşıyorum yardımınızı rica ediyorum. bana ulaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler....................................... .................................................. .....................................
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Eski 30-01-2017
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,204
Standart

Ekibimiz ameliyat sonrasındaki sorular ile ilgili yorum yapmamaktadır. Sanal ortamda ameliyat sonrası dönemdeki sorunlarla ilgili farklı bir cerrahın hastanın güncel durumunu bilmeden; ameliyat sonrası seyir, gerekli ilaç veya tedavi, önlem, diyet, pansuman, ikincil ameliyat gereksinimi vb. konularda yorum veya öneri yapması bir yarar sağlamayacağı gibi, hasta ve yakınlarının zihninde durumu daha karmaşık hale getirebilir. Lütfen sizi ameliyat eden cerraha veya cerrahi ekibe başvurunuz ve sorularınızı onlara yöneltiniz. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları’’ konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden ikinci görüş amacı ile yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Not: İlgili soruyu yönelten hasta, direkt olarak Facebook kanalı ile sorduğundan ve ekibimizde tüm hastaların yararlanması açısından ilgili kişinin onayını alarak forum ortamında yanıt verip, ilgili kişiye bunu linki bildirdiğinden, kendisinin size yanıtlayabilmesi mümkün değildir.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konular gönderemezsiniz
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB Kodu açık
[IMG] Kodu açık
HTML-Kodu kapalı
Trackbacks are açık
Pingbacks are açık
Refbacks are açık



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 12:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009