Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Diğer Konular (https://www.genelcerrah.com/diger-konular/)
-   -   Makatta şişlik sonrası akıntı (https://www.genelcerrah.com/diger-konular/2335-makatta-sislik-sonrasi-akinti.html)

Mynet soru 18-02-2018 13:07

Makatta şişlik sonrası akıntı
 
Doktor bey öncelikle kolay gelsin, benim şöyle bir sorunum var, bazı zamanlar makatım da şişlik/büyüme/genişleme oluşuyor tam olarak tanimlamiyorum bu şişlik daha çok yürüyüş yaptığım zaman veya bazı gıdaları yeyince oluyor, şişlik sonrası akıntı başlıyor, bazen de geceleri bu akıntı oluyor, büyük tuvaletimi yaparken de bunu hissediyorum tüm makatta bir büyüme/genişleme oluyor gibi, akıntı oluştuğu zaman akıntının bulaştığı yer çok pis kaşınıyor, yikayinca kaşıntı geçiyor, bu şişlik inince veya makatimin dar olduğu hissi oluşunca herhangi bir akıntı yok, bunun dışında bu şişlik veya nasıl tanımlayalım genişleme - büyüme başkaca herhangi bir acı,ağrı vs yapmıyor, benim rahatsızlığım ne olabilir ? Makatima bakilmasindan hoşlanmadığım için veya içerisine bir şeyler sokacağınından doktorun korktuğum için doktora da gidemiyorum Lütfen yardımcı olun.

DrTaviloglu 18-02-2018 13:16

Size geçmiş olsun. Mesajınızda belirttiğiniz, makatta şişlik, akıntı ve kaşıntı yakınmalarınız: makat fistülü, makat apsesi, kıl dönmesi, enfeksiyonlar (bakteri, parazit), hemoroid, makat sarkması, makat çatlağı, makat siğili, cinsel temasla bulaşan hastalıklar, proktit, dışkı kaçırma, soliter rektal ülser sendromu, Paget hastalığı, makat kanseri, rektum kanseri, villöz adenom, iltihabi bağırsak hastalığı, makatta tüberküloz, rektosel, vb. nedenlerle olabilir. Sizin cesaretinizi toplayarak, bir Genel Cerrahi Uzmanı'na muayene olmanız yararlı olur. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Taviloğlu Proktoloji Ana Sayfa
Taviloğlu Proktoloji - Powered by vBulletin
Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Powered by vBulletin
DrTaviloglu.TV :: Ana Sayfa
Hemoroit, hemoroid tedavisi
www.facebook.com/drtaviloglu
https://www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
Korhan Taviloğlu - Dailymotion
www.youtube.com/drtaviloglu
Korhan Taviloğlu - Dailymotion
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 16:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009