Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Hemoroid (Basur) (https://www.genelcerrah.com/hemoroid-basur/)
-   -   İç basur ve tuvalete çıkarken acı ve yanma (https://www.genelcerrah.com/hemoroid-basur/2214-ic-basur-ve-tuvalete-cikarken-aci-ve-yanma.html)

FerhatUnvr 14-08-2016 21:13

İç basur ve tuvalete çıkarken acı ve yanma
 
Merhaba doktorum,

4 kere hastaneye gittim kremler fiiller ilaçlar verdiler ama hiç fayda olmadı Allah rızası için yardımcı olun o kadar kötü durumdayım ki çok yakındır neredeyse kendimi öldürücem. Yaklaşık 5 aydır .......................... ilacı kullanıyorum madde bağımlısıyım 5 aydır tedavi oluyorum ve bu ilacı kullanıyorum ilacın 100 e yakın yan etkisi var en yaygın olanlar da kabızlık, sinirlilik ve saire var 5 aydır çok kötü kabızlık çekiyorum 1 ay tuvalete çıkmayıp sonrasında çıktığımı biliyorum kabızlık için ................................ diye şurup kullanıyorum ara ara içiyorum 3 4 günde bir. Daha öncesinde dış basurum vardı ancak tuvalete çıktığımda sorun olmuyordu ne acı ne yanma doktora gittim ilaç krem verdi sonra basur gitti ancak bu sefer de iç basurum oldu tuvalete çıktığımda dışarı çıkıyor sonra geri içeri giriyor en büyük sorunum ise şu.

Tuvalete çıktığımda dışkılama esnasında iç basurum dışarı çıkarken dışkı ile birlikte çok ama çok fena bir şekilde yanma hissi ve acı hissi oluyor o kadar çok acı ve yanma oluyor ki gözlerimden yaşlar geliyor son 2 haftadır korkudan acıdan kaçınmak için tuvalete çıkamıyorum birde iç basurum da sivilce gibi bişey var ne yaptım ise bu yanma ve acıya bir çözüm bulamadım. Allah rızası için yardımcı olun bu sorunumu çözün dileyin benden ne dilerseniz her istediğinizi yaparım köleniz olurum. Çektiğim acıyı bir ben bir de Allah bilir. Küçükken ateşin içine düşmüştüm yüzüm yanmıştı 2. 3. Belki 4. Derece yanık Dı ancak bu kadar acı çekmemiştim ben hayatımda hiç böyle bir acı çekmedim her tuvalete çıktığımda ölüp ölüp geliyorum eminim ki ölsem bu kadar acı çekmem. Şimdiden Allah razı olsun yardımlarınız için. 4 gözle bekliyorum cevabınızı..

DrTaviloglu 16-08-2016 13:21

Size geçmiş olsun. Mesajınızda kabızlık, makatta ağrı ve makatta yanma yakınmalarınızın olduğunu ve geçmişte basur tanısı ile önerilen tedavilerden yarar görmediğinizi yazmış ve ekibimimizden sorunuzun çözümü için talepte bulunmuşsunuz. Mevcut yakınmalarınız: makat çatlağı, basur, makat apsesi, makat fistülü, anismus, proktalgia fugax, levator ani sendromu, makat kanseri, rektum kanseri, kriptit, proktit, iltihabi bağırsak hastalıkları, cinsel temasla bulaşan hastalıklar, makat siğili, soliter rektal ülser sendromu, vb. hastalıklarda görülür. Bu konuda size ideal çözümü üretebilmek için bağımlılık tedavinizi yürüten meslektaşımızın ortaklaşa çalıştığı bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur. Sizin durumunuzda madde bağımlılığı sonucunda bağırsaklar olumsuz yönde etkilendiğinden, sizin sorununuzun çözümü ekip çalışması gerektirmektedir. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 14:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009