Prof.Dr. Korhan Taviloğlu
 

Geri Git   Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu > GenelCerrah.com Forumları > Makat Sarkması

Makat Sarkması Makat Sarkması hakkında herşeyi sorabileceğiniz bölüm

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 24-04-2015
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 914
Standart Rektosel veya dolikokolon

Azerbaycan Bakuden sevgiler ve selamlar hocam. Doktorum ben bir yil once size yazmisdim rektosel sikayetlerimle.size ulasmaya cok calisdim gecen yil fakat sekreterle ben bakude oldugum icin fazla detayli yardimci olamadi dolayisiyla bende size tedavi icim gelemedim. Hocam.ben rektoselden amelyat oldum fakat sorunlarim aynen devam ediyor. Disiklama sirasinda sanki bagiraak rektuma gelirken diski kapaniyo ve tam disiklama sirasinda mumkun olmuyo. Paltayacak gibi oluyorum resmen ve cok zor durumdayim. Burda muayine ve tedavi olamiyorum cunki bana lahman yapildiginda ilac icerildiyinde bile diskiyi cikaramiyorum son kisimda basliyo sorun. Ve krize giriyorum bu sebeple. Kendi dusuncelerime gore bende dolikokolon hastaligi var. Bu arada.kanser ve diyer sorunlar yok bakildi ona oncesinde.

Bu benim son cekimlerim burada rektosiyel var ancak onu amelyatla kaldirsik. Doktor rektosel yuzunden.disiklayamadigimi dusunmusdu ama ben emindim rektoseli bile olusturan bir sebep vardi. Uzama ve genisleme oldugunu o zaman doktor soyledi ama amleyat etmedi toparlanir diye dusundu ama rektosel.sorunu hall.olsada ben iyilesmedim. Cok zor durumdayim hocam.bana neler yapa bileceyimizi yazarsaniz minnetdar olurum. Eyer yardimci oluraaniz amelyatda oraya gelerek olmak isterim. Sadece yabanci.bir sehir oldugu icin oraya gelmem icin detaylo bilgi almam gerekli ne yapmamiz gerekiyo fiyatlarla ilgili oraya geldigimizde zor durumda kalmam icim. Saygilarimla
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 24-04-2015
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,204
Standart

Değerli meslektaşım,

Rektosel nedeni ile ameliyat geçirdiğinizi, ancak dışkılama zorluğu sorununuz olduğunu belirtmişsiniz ve ekte defekografi görüntülerinizi göndermişsiniz. Bahsettiğiniz soruna ‘’obstrüktif tipte defekasyon’’ veya ‘’tıkayıcı tipte dışkılama’’ adı verilir. Bu sorun: hemoroid, makat çatlağı, huzursuz bağırsak sendromu, gebelik, hipotiroidi, Hirschuprung hastalığı, Chagas hastalığı, bağırsak kanseri, makat kanseri, rektum kanseri, makat sarkması, rektosel, rektal intussusepsiyon, anismus, vb. çeşitli nedenlerle görülür.

Ekibimiz sanal ortamda hastalara mesaj, fotoğraf (resim) veya video ile tanı koymamakta, tedavi yöntemleri önermemekte, buna karşın sorunu olan kişileri tedavileri öncesinde doğru yönde yönlendirmektedir. Muayene edilmeyen hiçbir hastaya, sanal ortamda farklı bir hekimin tanısı üzerinden yorum yapılamaz veya herhangi bir girişim veya ameliyat için fiyat bilgisi verilemez. Hastanın muayenesi sırasında daha deneyimli bir hekimin, farklı bir ön tanısı ve bunu kesinleştirmeye yönelik ek tetkikler talebi olabilir ve bu şekilde hastalığın tanı ve tedavisi çok farklı bir boyuta taşınabilir. Bu uygulamamız, hasta grubumuzun % 5’ini oluşturan yurt dışından gelen hastalar için değişkenlik göstermemektedir. Tedavinizi ülkenizde yaptırabileceğiniz çok sayıda meslektaşımız mevcuttur. Buna rağmen, kolorektal cerrahi ve proktoloji ile ilgili tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri gerçekleştiren ekibimizden yardım almak isterseniz randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani
https://www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
http://twitter.com/hemoroiduzmani
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 25-04-2015
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 914
Standart

Cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Sadece burdaki uzmanlara muraciat etmemem sirf bu tikanikligi kabizlikla yalnis anlamalari ve bana lahman yapildikda bile tikaniklik yasayarak kriz yasayacagimi anlamamaklarindan basliyor. Sizin uzamnliginiza guvendiyim icin ben sanal.ortamdam size yazdim. Yoksa sanal bir tedavi olamayacagindan haberdar olacak.kadar olgun ve.bilincli bir hastayim. Zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konular gönderemezsiniz
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB Kodu açık
[IMG] Kodu açık
HTML-Kodu kapalı
Trackbacks are açık
Pingbacks are açık
Refbacks are açık



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 22:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009