Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Makatta Apse ve Fistül (https://www.genelcerrah.com/makatta-apse-ve-fistul/)
-   -   Anal fistül için çözüm olan ameliyat yöntemi (https://www.genelcerrah.com/makatta-apse-ve-fistul/2174-anal-fistul-icin-cozum-olan-ameliyat-yontemi.html)

Facebook soru 05-06-2016 17:20

Anal fistül için çözüm olan ameliyat yöntemi
 
Hocam iyi geceler hocam ben hatay,dan yaziyorum benim anal fistül rahatsızlığın var burada 3 doktor,a gitti bende 2 adet kanal var hocam sizin deyiminizle atnali fistul bana açık ameliyat olmam gerektiği söylendi hocam ileri vaka yani bendeki fistül gibi hastalara sadece açık ameliyatmi çözüm olur yoksa başka yöntemi varmıdır

DrTaviloglu 05-06-2016 17:28

Size geçmiş olsun. Mesajınızdan makat fistülü sorununuz olduğu anlaşılıyor. Sizin durumunuzdaki tüm hastaların ortak çekincesi ve mutsuzluğu, ‘’ameliyat olursam nasıl olsa tekrarlıyor’’ veya ‘’ameliyat sonrası gaz veya büyük abdest kaçırma riski var’’ şeklindedir. Bu tür bir durumda, kolonoskopi vb. tetkikler ile altta yatan iltihabi bağırsak hastalığı sorununu araştırmak yararlı olur. Bu nedenle makat fistüllerinin kendi haline bırakılması yerine, uygun tedavi yöntemi ile çözüm sağlanması tercih edilir. Ancak, burada bilinmesi gereken gerçek, basit makat fistüllerinde % 2-10 olan nüks oranının, komplike makat fistüllerinde % 20’ye dek çıkabilmesidir. Ekibimiz komplike makat fistüllerinin tedavisinde endoskopik teknik (VAAFT) ve lazer teknolojisinden (LAFT veya FILAC) yararlanmaktadır. Bu şekilde ekibimize tedavi olmuş çok sayıda hastanın görüşüne web sitemizde rastlamanız mümkündür. Tüm bu gelişmelere rağmen, bu tür komplike makat fistüllerinde, ’makat fistülüne son’’, ‘’makat fistülü için kesin çözüm’’, ‘’makat fistülü tedavisinde % 100 başarı’’, ‘’makat fistülü için garantili tedavi’’, ‘’makat fistülüne paydos’’, ‘’makat fistülü için kesin tedavi’’ türünde açıklamalar yapmak mümkün değildir. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji - bağırsak ve makat hastalıkları konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz. Taviloğlu Proktoloji Merkezi’nin; SGK, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı gibi sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması yoktur. Acil şifa dileğimizle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
https://www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
http://twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009