Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Makatta Çatlak (Anal Fissür) (https://www.genelcerrah.com/makatta-catlak-anal-fissur/)
-   -   Anal fissür ve basur tedavisi maliyeti (https://www.genelcerrah.com/makatta-catlak-anal-fissur/2176-anal-fissur-ve-basur-tedavisi-maliyeti.html)

Mynet soru 11-06-2016 18:01

Anal fissür ve basur tedavisi maliyeti
 
Ben 16 ay önce devlet hastanesinde anal fissür ameliyatı oldum. 1 aydır ameliyat oldugum kısımda inanılmaz bir agrı var galiba anal fissür yeniledi. ayrıca iç basurda var bende. benim ssk yok. hocam ben hastanenize gelmek istiyorum. anal fissür ve iç basurdan tedavi olmak istiyorum. istedigim yöntem lastik baglama ve botoks yöntemi.. lazer de uygun olabilir. HOCAM ANAL FİSSÜR VE BASUR TEDAVİSİ BANA NEKADARA MAL OLUR. BİR FİYAT BİLGİLENDİRMESİ YAPARSANIZ SEVİNİRİM. ACELE HAFTA İÇİNDE UYGUN OLURSA GELMEK İSTİYORUM.

DrTaviloglu 11-06-2016 18:17

Öncelikle, size geçmiş olsun. Mesajınızda anal fissür tanısı ile ameliyat geçirdiğinizi ve kısa bir süredir şiddetli makat ağrısı yakınmanız olması nedeni ile kendinizde basur ve anal fissür sorunu olmasından şüphelendiğinizi yazmışsınız. Ayrıca, basur için boğma tedavisi ve anal fissür için de Botoks tedavisi arzu ettiğinizi eklemişsiniz. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi’’ konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimiz, detaylı bir makat muayenesi sonrasında ilgili sorunu tespit etmekte ve buna göre hastalarına tedavi seçeneklerini sunmaktadır. Ekibimizin önerdiği tedavi seçeneği ile hastanın arzu ettiği tedavi seçeneğinin örtüşmeyebileceğini önceden bilmenizde yarar var. Muayene edilmeyen hiçbir hastaya, hastanın şüphesi yada farklı bir hekimin tanısı üzerinden tanı konulamaz, doğrulanamaz veya herhangi bir girişim veya ameliyat için fiyat bilgisi verilemez. Hastanın muayenesi sırasında daha deneyimli bir hekimin, farklı bir ön tanısı ve bunu kesinleştirmeye yönelik ek tetkikler talebi olabilir ve bu şekilde hastalığın tanı ve tedavisi çok farklı bir boyuta taşınabilir. Bu nedenle, öncelikle muayene olmanız yararlı olur ve muayenenin de hekimlik sanatının temel taşı olduğunu bilmenizde yarar vardır. Ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
https://www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
http://twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 15:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009