Prof.Dr. Korhan Taviloğlu
 

Geri Git   Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu > GenelCerrah.com Forumları > Makatta Çatlak (Anal Fissür)
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünkü Mesajlar Arama

Makatta Çatlak (Anal Fissür) Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında herşeyi sorabileceğiniz bölüm

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 19-12-2017
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 923
Standart Makat çatlağı ameliyatları sonrasında altına kaçırma sorunu

Sayın hocam.
Yaklaşık 11 aydır makat çatlağı ile muzdaribim.
Mart ayı başında makat çatlağı oldum üç gün sonra denizli ……………………………….. hastanesine başvurdum oradaki genel cerrah akut anal fissür teşhisi koyarak ……………………………….. pomad, ……………………………….. krem verdi oturma banyosu ve dışkının yumuşak tutulmasını önerdi 20 gün sürekli kullandım ancak ağrılar geçmedi dayanılmaz hale gelince bu konuda uzman olduğu söylenen Ankara’da ……………………………….. isimli doktora başvurdum nasıl bir operasyon yaptığını hastasına açıklamayan sır gibi saklayan ve 3 dakikalık bir işlem için 2.000tl alan hastaların kuyrukta beklediği bir şahıs. Bana 2-3 günde bir şeyin kalmaz diyerek gönderdi. Aradan bir ay geçti ağrılar aynı şiddette devam edince tekrar yanına gittim. Muayene etti ve çatlağın kapanmak üzere olduğunu söyleyip yolladı aradan bir ay daha geçti ve aynı ağrılar devam edince kendisini aradım bana bekleyeceksin zamanla iyileşir gelmene gerek yok diyerek başından savdı. İzmir’de ……………………………….. klinikte botoks uygulaması yaptırmak için izmire gittim orda ki bayan doktor 100 ünite botoks uygulayarak 1800 tl para aldı 15-20 günde geçer dedi ancak aradan geçen bir ay içinde bir iyileşme göremeyince tekrar izmire gittim. Muayene etti çatlak kapanacak botoksun 4-6 ay etkisi var perhiz ve oturma banyosunu ihmal etme diyerek yolladı. Bu geçen süre içinde hiçbir iyileşme sağlayamayınca üç buçuk ay önce denizli özel ……………………………….. hastanesinde ……………………………….. isimli genel cerraha ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat oldum ameliyatın üzerinden üçbuçuk ay geçti her tuvaletten sonra ağrılarım 6-8 saat aralıksız sürüyor. Ayrıca eskiden dışkımı uzun süre tutabiliyorken şimdi defalarca test ettim ne yaparsam yapayım 22 saniye tutabiliyorum bu süre içinde tuvalet bulabilirsem ne mutlu bulamazsam altıma kaçırıyorum. Bu arada hiç kabız olmadım yediklerime azami dikkat ediyorum hala düzenli oturma banyosu yapıyorum. Ameliyattan sonra işe gidemez dışarı çıkamaz oldum. Sayın Hocam hikayemi kısaca aktardım. Yapabileceğiniz bir şey varsa randevu alıp gelmek istiyorum zira bu hastalık hayatımı altüst etti.
Saygılarımla.
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 19-12-2017
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,231
Standart

Size geçmiş olsun. Mesajınızda, bir yıl içinde makat çatlağı tanısı ile bir kez Botoks tedavisi ve iki kez de makat çatlağı ameliyatı geçirdiğinizi ve halen dışkı kaçırma yaşadığınızı ve ekibimizden bu konuda yardım talebinde bulunmuşsunuz. Öncelikle, mevcut dışkı kaçırma sorununuz için, detaylı bir tetkik aşaması ve uzun bir tedavi süreci mevcuttur. Bu süreci, İstanbul’a kadar zahmet etmeden, Denizli’deki Tıp Fakültesi’nde veya İzmir’deki çok sayıda Tıp Fakültesi’nde geçirmeniz uygun olacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

Taviloglu.com :: Ana Sayfa
Taviloğlu Proktoloji - Powered by vBulletin
Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Powered by vBulletin
DrTaviloglu.TV :: Ana Sayfa
Hemoroit, hemoroid tedavisi
www.facebook.com/drtaviloglu
https://www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
DrTaviloglu - Dailymotion
www.youtube.com/drtaviloglu
hemoroiduzmani - Dailymotion
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Yeni konular gönderemezsiniz
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB Kodu açık
[IMG] Kodu açık
HTML-Kodu kapalı
Trackbacks are açık
Pingbacks are açık
Refbacks are açık



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 11:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009