Prof.Dr. Korhan Taviloğlu
 

Geri Git   Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu > GenelCerrah.com Forumları > Makattan Kanama

Makattan Kanama Makattan Kanama hakkında herşeyi sorabileceğiniz bölüm

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 14-06-2015
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 914
Standart Dışkıdaki kan nerden geliyor?

iyi günler korhan bey uzun zamandir hastaligim icin internetten baya arastirdim ve Türkiyede bu konu üstünde size rasladim yardimci olursaniz cok sevinirim ben yaklasik 3 senedir Safra Kesesi ameliyati oldum tas vardi alindi safra kesem yasim 26 ve o günden beri kendimi hic iyi hissetmedim ilk dönem baya migde problemi cektim mide asidi baya rahatsiz ediyordu beni 1 sene sürdü yaklasik mide asidi en sonunda bi baktim bu sefer tikanmaya basladi bagirsaklarim zar zor tuvelete cikiyordum ondan sonra Mide, Bagirsagi kontrol ettirdim kontrol den sonra bana midede gastiris ve Helikobakter var dediler ona karsi ………………………………… yazdilar antibiotik neyse onu aldim mide asidim bi süre sonra kesildi ama halen bagirsak problemim devam etti bisey yok dedikerine ragmen hep tikanma problemi yasadim aradan bir süre sonra ev doktoruma gittim ve derhal beni iyi bir hastaneye gönder dedim beni burda Almanya Münih de hastaneye gönderdi ama bu hastanenin ilaclari bitkisel kesinlikle antibiotik ve benzeri haplar vermiyolar hersey bitkisel ve spor yaptirdilar tabi benim oraya gitme sebebim en büyügü tuvalete gittigimde Kan geliyordu test ettiler bana dedilerki Antibiotik tedavisinden sonra kanama normal dir beni karantinaya aldilar 2 hafta odadan cikamadim ve sonra yine test ettiler gitti dediler her neyse tamam hersey güzel en son taburcu ettiler ara sira tikanma oluyordu yine ama sunun farkina vardim her gecen gün daha kötü olmaya basladim herkez Piskolojin bozulmus dediler kendi ailem bile ama kimse derdimi anlamiyor ben gercekten hastayim hayatimda ben böyle olmadim ve bu son 4,5 aydir hergün tuvalete gittigimde kan geliyor ve bende cok kilo kaybi oldu yine cok Doktora gittim burda ama herkez degisik bisey söylüyor biseyin yok diyorlar benim onlardan bekledigim cevap su madem biseyim yok o Kan nerden geliyor bunu bilmek istiyorum neden kilo kaybi oldu bisey yedikten sonra vücüdumun cogu yerinde seyirme oluyor nasil göz seyirmesi oluyor ayni ondan yardimci olursaniz memnun olurum Doktor bey .
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 14-06-2015
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,204
Standart

Size geçmiş olsun, dışkıda kan olması, zayıflama yakınmalarınız mevcut ve mide ve bağırsağa yönelik bazı tetkiklerin yapıldığını yazmışsınız. Dışkıda kan: makat çatlağı, hemoroid, makat fistülü, bağırsak polipleri, bağırsak divertikülü, iltihabi bağırsak hastalığı, bağırsak kanseri, rektum kanseri, makat kanseri, iskemik bağırsak hastalığı, yemek borusu varisleri, yemek borusu kanseri, mide ülseri kanaması, ince bağırsak tümörü, bağırsakta anjiodisplazi, Çölyak hastalığı vb. nedenlerle olabilir. Sorununuz devam ederse, bir Gastroenteroloji (İç Hastalıkları) Uzmanı’na başvurmanızda yarar vardır. Bu tür bir durumda sıklıkla, dışkıda kan tetkiki, gastroskopi, kolonoskopi, kapsül endoskopisi vb. tetkikler gerekebilir. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroidbilgisi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
https://www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
http://twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani

Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 14-06-2015
Junior Member
 
Giriş tarihi: Jun 2015
Mesajlar: 1
Standart tsk ederim

Doktor Bey yalniz dedigim gibi cok doktora gittim ama hic kimse yardimci olamadi o yüzden size sordum acaba muayne icin gelebilirmiyim istanbula siz bizzat Muayne ediyormusunuz ?
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Eski 14-06-2015
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,204
Standart

Bir önceki yanıtımda belirttiğim gibi, sizin bir Gastroenteroloji (İç Hastalıkları) Uzmanı’na başvurmanızda yarar var. İkinci görüş almak için kolorektal cerrahi ve proktoloji (bağırsak ve makat hastalıkları) alanında hizmet veren ekibimizden yardım almak isterseniz, randevu hattımızı arayabilirsiniz. Ekibimize başvuran tüm hastaları bizzat kendim muayene etmekteyim.

Saygılar,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konular gönderemezsiniz
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB Kodu açık
[IMG] Kodu açık
HTML-Kodu kapalı
Trackbacks are açık
Pingbacks are açık
Refbacks are açık



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 16:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009