Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Makattan Kanama (https://www.genelcerrah.com/makattan-kanama/)
-   -   Makatta kanama, gaz, mide ağrısı (https://www.genelcerrah.com/makattan-kanama/2312-makatta-kanama-gaz-mide-agrisi.html)

Scream 20-09-2017 16:29

Makatta kanama, gaz, mide ağrısı
 
iyi günler benim sorunum 2016 ocak ayından beridir var başta bir sancıyla acile gittim. sancı belirtilerinde mide bulantısı, aşırı gaz ve midede şiddetli ağrı falan vardı . Bu sorunlardan sonra dahiliyeye gittim idrar testi, dışkı testi falan yapıldı fakat bir sonuç çıkmadı 1-2 ay rahatladıkdan sonra sorun tekrar ortaya çıkıyordu ve genelde başta hafiften bir şişkinlik sonrasında ağrı sancı gaz falan oluyordu ve bu ağrı genelde soğanlı yiyecek asitli içecek (kola,gazoz) gibi şeyler yedikten sonra oluyordu (Asitli içecek 1 yıldır hiç içmiyorum soğanlı yiyecekte yemekte malzemeyi az koyduruyorum fakat yinede sancı gaz ve ağrı gibi sorunlar devam ediyor).2016 nın ortalarında dışkı yaptıktan sonra kan gelmeye başladı başta 2-3 damla iken şuanda daha fazla kan geliyor 2-3 tuvalet kağıdını komple dolduracak kadar kanama oluyor. 2016 dan bu yana 6-7 kez doktora gittim ve 5-10 kilo arasında kilo kaybı yaşadım ayreten ne dışkı testinde ne idrar ne kan testinde herhangi bir sonuç alamadım. Hala sancı sorunum devam ediyor.Sizce bu anlattıklarım ne gibi bir sorunum olduğunu teşkil ediyor ve bu sorunlarımı hangi bölüm doktoruna gitsem daha yararlı bir sonuç alabilirim ?

DrTaviloglu 20-09-2017 16:44

Size geçmiş olsun. Mesajınızda belirttiğiniz makattan kanama, karın şişkinliği ve gaz yakınmalarınız ilgili linklerde belirtilen pekçok nedene bağlı olabilir. Yakınmalarınızdan makattan kanama için Genel cerrahi bölümüne ve karın şişkinliği ile gaz yakınmalarınız için ise İç Hastalıkları bölümüne başvurmanız uygun olur. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
https://www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani







Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 21:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009