Tek Mesaj görüntüleme
  #8 (permalink)  
Eski 12-04-2011
soykan soykan kullanıcısı çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 8
Standart

Tabiiki evrensel bilim kuralları geçerli. Ancak bilemiyorun ne olduğunu.Yani apandisit değilse neydi peki o zaman ? Hafif ağrılar,zaman zaman bulantı,halsizlik gibi şikayetleri vardı ve apandis organı alındı. Şikayetleri geçti.Size hastane raporunu da gösterebilirim arkadaşımdan isteyip. Yani varsayım konuşmuyorum.

Diyelimki apandisit değildi; peki neydi o zaman sayın hocam ? 2,5 senedir dolaşmadığı doktor çektirmediği röntgen, yaptırmadığı tahlil kalmadı.

Ayrıca kronik ve akut apandisit ayrımı konusunda farklı düşünen hekimler de var. Bilim dünyası tam bir mutabakata varmış değil bu konuda. Örnek:

APANDISIT (KRONIK) : Hekimce.com

Mesela plastrone apandisitten şikayet eden bir hastanın izlenimleri:

Alıntı:
2 sene (evet, yazıyla iki) beni doktor doktor gezdiren illet. ağrısı, spor yaptığınızda karnınızda beliren kas ağrısına benzer, hareket etmediğiniz zaman fazla ağrı hissetmezsiniz.
bünye kuvvetli ise apandis patlayınca vücut kendini korumaya alıyor ve üzerini kapatıp iltihabın yayılmasını önlüyor. bu evreden sonra sırada antibiyotik tedavisi, 6-8 hafta sonra da ameliyat var. benim apandis ise bu süre dolmadan tekrar, iyileşmeye yakın tekrar, ... patladığı için ameliyat zamanı 2 seneye sarkmıştı.
benim yaşadıklarımı yaşamak istemiyorsanız apandis patladıktan sonraki bu 8 hafta kendinize çok iyi bakın. ağır kaldırmak, spor yapmak, ani rakım değişimine maruz kalmak bu illeti tetikliyor, benden söylemesi...

Kaynak: plastrone apandisit - ekşi sözlük
Yani bilim dünyası genel olarak bunu kabul etmeyebilir ama sayıları az da olsa bu dertten yakınan insanlar var. Dilerseniz bunu her türlü ispatlarım.
Alıntı ile Cevapla