Tek Mesaj görüntüleme
  #1 (permalink)  
Eski 06-08-2013
Facebook soru Facebook soru kullanıcısı çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 931
Standart Hemoroid ve anal fissür ve gaz inkontinansı

Hocam merhaba.

Sitenize bugün üye oldum. İstanbul'da yaşamadığım için muayenehanenize gelip ücret konusunu soramıyorum. Sitenizde de aradım ama bu konu hakkında bir bilgi bulamadım.

Üç yıl önce birden bire gaz inkontinansı başladı ve ben henüz tam olarak ne olduğunu anlamadan bütün hayatım mahvoldu. İnsanlardan utandığım için işimden ayrılmak zorunda kaldım ve kendimi eve kapattım. Geçen yıl hastaneye gitmiştim. Doktor bey, dış hemoroid ve anal fissür olduğunu, dış hemoroid sebebiyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Gaz kaçırma konusunda ise parmağıyla sık gevşet şeklinde bir test yaptı ve kasların normal çalıştığını, o yüzden bu konu hakkında bir şey yapamayacaklarını söyledi. Diğer problem için ameliyat olmalısın, dedi. Ameliyat olmayı kabul etmedim çünkü benim hayatımı mahveden en büyük sorunum inkontinansdı ama artık hemoroid ve fissür sebebiyle de ciddi problemlerim var. Hiç dışkı kaçırma olmadı, ama tuvaletim olduğunu sadece koku artarsa anlıyorum.

Daha önce hiç ameliyat olmadım. İlaç da kullanmadım. 26 yaşındayım, doğum da yapmadım. Bu hastalığın neden ve nasıl beni bulduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Eve hapsolmuş durumdayım. En yakın arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Bu hastalık yüzünden ne kadar utandığımı anlatacak her hangi bir kelime yok.


İnternette sizin diğer hastalarınızla karşılaştım. Onları bu hastalıktan kurtardığınızdan bahsediyorlardı. Bu hastalık bir insana verilebilecek en büyük cezalardan bir tanesi. Eminim neler yaşamak zorunda kaldığımı çok iyi anlıyorsunuzdur. İnsanı en çok psikolojik olarak yıpratıyor. Hocam, muayene ve ameliyat ücretlerini öğrenebilirsem, en kısa sürede muayenehanenize gelmek istiyorum.


Hocam, gerçekten çok korkuyorum. İyileşmekten tamamen umudumu kesmiştim. Hastalarınızın yazdıklarını okuyunca yeniden umut olduğunu düşünmeye başladım. Umarım bana da yardımcı olursunuz ve beni de bu hastalıktan kurtarırsınız.

Görüşmek üzere. Saygılarla.
Alıntı ile Cevapla