Tek Mesaj görüntüleme
  #1 (permalink)  
Eski 07-07-2016
Facebook soru Facebook soru kullanıcısı çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 930
Standart Limberg Flap kıl dönmesi ameliyatı sonrası

Merhaba,

öncelikle forumda sorularimiza cevap verdiginiz icin tesekkür ediyorum.

Yaklasik 4 ay önce kil dönmesi ameliyati gecirdim Limberg Flap(Lappenplastik) yöntemi ile , ameliyat sonrasi 1 hafta hastanede kaldim ve daha sonrasinda yavas yavas yaram iyilesti, sadece kalcamin üzerinde büyük bir Z harfi kaldi. yaklasik 2-3 Hafta önce farkettim hafif kanli akintilar oluyor tabiki hemen beni ameliyat eden doktoruma gittim, tekrar bir kil dönmesinin görüldügünü söyledi.

Tabi tam o kil dönmesinin oldugu kisimdaki(kalca arasi) yara kapali olmadigi icin acik olan yarayi temizledi yaklasik 6cm lik derinlige kadar bunu bir kac gündür tekrarliyoruz, Doktor bey dedi biraz zaman gectikten sonra tekrar ufak bir ameliyat daha gerekli olacak ama bir sekilde ordaki killardan kurtulmak gerek, ben cildiye ye gittim bana laser, ince igne ile sac diplerini yakma, isik metodlarla bu killari yok edemeyiz cunku cok ince ve hassaslar ve bölgeden dolayi da sonuc vermez. Cildiye nin bana söyledi yara düzeldikten sonra modern sivi agda teknikleri ile 1-2 yil boyunca yaparsiniz azalma olur onun disinda birsey söyleyemeyecegim dedi.

Cok hos bir durum olmadigi icin kesin olan bir cözüme yakin methodlarin arayisindayim. Ben 25 yasinda ve Avusturya da yasiyorum. Ağustos ayında Istanbula gelicem ve türk doktorlarina danismak istiyorum, bana ne önerirsiniz?

Simdiden Tesekkür ediyorum.
Alıntı ile Cevapla