Prof.Dr. Korhan Taviloğlu
 

Geri Git   Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu > GenelCerrah.com Forumları > Hemoroid (Basur)
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünkü Mesajlar Arama

Hemoroid (Basur) Hemoroid (Basur) Hastalığı hakkında tüm soru ve sorunlarınızı sorabileceğiniz bölüm

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 26-03-2016
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 1,038
Standart Hemoroid ameliyatı sonrası bitmeyen sorunlar

Sayın Hocam
2yılönce hemoroidden Ankarada meşhur bir doktorda iğneyle anlamadığım bir tedavi gördüm faydasını görmedim daha sonra iki defa kolonoskopi yapıldım herhangi birşeyin olmadığı söylendi, Adanada bir kolerektal cerraha muayene oldum bana 2 adet hemoroid olduğunu o bölgenin tahriş olduğunu bunları longo sistemiyle ameliyat yapacağını söyledi bende kabül ettim ameliyattan sonra doktorla görüştüm ameliyat esnasında bağırsağa baktığını longoya gerek olmadığını hemoroidleri bir aletle yaktığını söyledi.
Sonraki süreçte 4.5 ay sonra dışkılama esnasında az dışkılama sonrasında makatta sürekli ağrı ve yanma olmaya başladı buna mütakip beni ameliyat eden doktora üç kez muayeneye gittim parmaka muayene edip hemoroid olmadığını benim bu ağrıların sebebini ısrarla sorduğumda o bölgenin bilmediği bir nedenle tahriş olabileceğini söyledi.
Hocam benim sizden istirhamım bu rahatsızlığımla ilgili kesin teşhisi koymak için sizin internette okuduğum yazılarınızdan anladığım kadarıyla parmak muayenesinin yetersiz olduğunu ancak daha kapsamlı rektoskopi yapmam gerektiği kanısına vardım.Adanadan İstanbula gelip bir gün içerisinde muayene ve tetkiki yapıp yapamıcağınızı öğrenmek isterim.Bu konuda bana yardımcı olmanızı çok rica ediyorum çünkü gerçekten uzun zamandır bu yaşadıklarım hayatımı olumsuz etkiliyor makat bölgesinde günboyunca sürekli yanma hissi ve ağrı oluyor.ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.Saygılarımla.
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 26-03-2016
Administrator
 
Giriş tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 2,231
Standart

Size geçmiş olsun. Mesajınızda iki yıl önce iğne ile hemoroid tedavisi veya skleroterapi, sonrasında kolonoskopi tetkiki uygulandığını, Longo ameliyatı önerildiğini, ancak infrared koagülasyon tedavisi, lazer ile hemoroid ameliyatı veya Ligasure ile hemoroid ameliyatı türünde bir girişim geçirdiğinizi geçirdiğinizi yazmış ve halen makatta ağrı ve makatta yanma gibi yakınmalarınız olduğunu belirtmişsiniz. Bu kadar komplike bir konuda Adana’dan gelmeniz durumunda bir gün içinde tüm tetkiklerinizin bitirileceği garantisini verebilmemiz mümkün değil maalesef. Ekibimize başvuran hastaların, % 35’i il dışından ve % 5’i de yurt dışından gelmektedir. Adana’da çeşitli sağlık kuruluşlarında bu hizmeti alabilmeniz mümkündür ve bu konu için İstanbul’a kadar zahmet etmenize gerek kalmadan sorununuz çözülebilir. Buna rağmen, ikinci görüş almak için, yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi’’ konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz. Taviloğlu Proktoloji Merkezi’nin; SGK, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı gibi sosyal güvenlik kurumları ile anlaşması yoktur.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
https://plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
https://www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
http://twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Yeni konular gönderemezsiniz
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB Kodu açık
[IMG] Kodu açık
HTML-Kodu kapalı
Trackbacks are açık
Pingbacks are açık
Refbacks are açık



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 15:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009